Arkistosta vuodelta 2010

Image

KiuPan ja PAVEn edustusjoukkueet kohtasivat keskiviikkona 7.7. Kuorevirran nurmella Kiuruvedellä. Tuloksena Viitosen paikalliskamppailussa oli 1–1 (0–1) -tasapeli.

Pelin ensimmäinen maali syntyi PAVEn kannalta lahjana 13. minuutilla. PAVEn hyökkäyksen päätteeksi KiuPan puolustaja syötti pallon alaspäin maalivahdilleen, joka liukastui ja ei yltänytkään palloon, ja pallo pomppi tyhjään maaliin.

Ensimmäisellä puoliajalla PAVE sai toistuvasti hyökkäyksistään hyviä tilanteita KiuPan maalille, ja lisämaalit olivat useasti lähellä. Pari kertaa KiuPan maalivahti joutui todella koetukselle mutta torjui hyvin. Suuri osa laukauksista viuhui ohi tai yli.

Toisessa päässä KiuPan maalitilanteet olivat ensimmäisellä puoliajalla vähissä.

Toisen puoliajan alkuun KiuPa lähti paremmalla sykkeellä ja sille siunaantuikin hyviä maalitilanteita. PAVEn maalivahti Petri Ekholm esitti tukun hienoja torjuntoja ja piti vierasjoukkueen edelleen johdossa.

Keltapaitojen hyökkäysten viimeistely takkusi myös toisella puoliajalla, vaikka saumoja olisi maalintekoon ollut tarjolla. Sitten puoliajan alun KiuPankin rynnistys laantui, ja kuumassa kelissä ottelu alkoi olla loppuosaltaan jo pelailun tasolla.

KiuPa iski kuitenkin vielä tasoihin aivan loppuhetkillä. Pallo pelattiin vasempaan laitaan KiuPa-hyökkääjälle, joka väänsi itsensä vetopaikkaan 16-alueen kulmalle ja ampui pallon pompun kautta takanurkkaan 90. minuutilla.

Sarjapisteet siis jaettiin, ja tasaisessa sarjataulukossa joukkueilla on eroa yksi piste PAVEn hyväksi.

Parin viikon tauon jälkeen PAVE pelaa seuraavan kerran 23.7. kotiottelun Raikua vastaan Kangaslammilla.