Arkistosta vuodelta 2008

Sunnuntai-iltana kohtasivat Talvisarjan merkeissä Riverball ja PAVE Kuopion Magnum Areenalla. Riverball voitti ottelun ansaitusti 3–0.

Ensimmäisen jakson alku oli PAVElta hyvää peliä. Ensimmäinen peli isolla kentällä ei ollutkaan niin vaikeaa kuin ennen ottelua arveltiin. Pikkuhiljaa ote kuitenkin kääntyi Riverille, mutta ensimmäinen maali tuli karkeasta puolustajan virheestä. Petri Hätinen hautoi palloa kuudentoista kulmalla ja River-hyökkääjä pääsi riistämään pallon. Hätinen joutui rikkomaan ja pallo pilkulle. Rankkarista River siirtyi 1–0 johtoon. River hallitsi ensimmäisen jakson loppua, mutta ei saanut lisäosumia aikaiseksi.

Toiselle jaksolle PAVE hieman nosti karvausta ja tämä mahdollisti Riverballin vastahyökkäykset, joissa joukkue on hyvä. Kun 10 minuuttia toista puoliskoa oli pelattu, PAVElle tuli pakin nousun jälkeinen pallonmenetys, mistä seinäpelillä Toni Tanninen ja Raino Harinen saivat pelattua Harisen vapaaseen paikkaan ja tilanteeksi 2–0. PAVE jatkoi yrittämistä ja saikin rakenneltua pari hyvää maalipaikkaa, mutta tänään ei Riku Venäläinen onnistunut maalinteossa. Lopussa vielä River teki vastahyökkäyksestä 3–0.

Paljon jäi PAVElle siis parannettavaa kesää kohti. Toki oman hankaluuden otteluun teki lukuisat poissaolot ja joukkueen kokoonpanoa jouduttiin soveltamaan vähän turhan paljon.

Riverball – PAVE 3–0 (1–0)

PAVEn kokoonpano: Pasi Tenhunen (MV), Joonas Risto, Jouni Kasurinen (C), Petri Hätinen, Tapio Merkkiniemi, Riku Venäläinen, Heikki Korkalainen, Jarno Laitinen, Marko Kurikka, Toni Heiskanen, Aleksi Hartikainen

Vaihdosta: Jari Savolainen

Muut vaihdossa: Niko Piironen (MV)