Arkistosta vuodelta 2006

PAVEn maali: Jarmo Kauppinen (Aku Tuovinen)

PAVEn kokoonpano: Juha Ovaskainen, Jarmo Kauppinen, Jouni Kasurinen, Pasi Korhonen, Timo Ryynänen, Jani Nissinen (55. Janne Räsänen), Lasse Koponen, Mikko Tervonen, Pasi Hiltunen, Aku Tuovinen, Marko Kärkkäinen

Muita vaihtomiehiä ei ollut ja kun Jouni Kasurinen joutui Kysiin tikattavaksi n. 65. minuutilla, niin PAVE tappeli alivoimalla tasoituksen!!!

Iisalmen Sanomat 21.8.2006:

PAVE taisteli pisteen KuFulta vieraskentällä

Arto Myöhänen
Kuopio

PAVE Iisalmen pelimoraali tuntuu kestävän, vaikka vastoinkäymisiä on tällä hetkellä kosolti. Sunnuntaina iisalmelaisjoukkue taisteli yhden Kolmosen pisteen Kuopiosta, kun Jarmo Kauppinen puski Aku Tuovisen keskityksestä 1–1 -tasoituksen SC KuFu-98:a vastaan muutama minuutti ennen loppuvihellystä.

Jussi Kukkosen luotsaaman iisalmelaisryhmän lähtökohdat sunnuntain otteluun olivat aika heikot, sillä poissaolleiden listalla oli melkoisesti mittaa. Muun muassa Hannu Luttinen, Veli-Matti Räihä, Samuli Laitinen, Aappo Lyytikäinen, Toni Saikkonen ja Ville Hakkarainen olivat sivussa.

– Olen valmentajana kuitenkin todella tyytyväinen joukkueen haluun pelata ottelut loppuun saakka. Kundit eivät luovuta missään vaiheessa, ja tänäänkin saimme lopussa tasoitettua. Toki on myönnettävä, että kotijoukkue hallitsi hienokseltaan peliä, mutta maalipaikat menivät aikalailla tasan, pyöritteli vielä viime kaudella KuFua luotsannut Kukkonen.

KuFu meni Rauhalahden nurmella 1–0 -johtoon varttitunnin kohdalla, kun joukkueen syömähammas Asko Heikkinen puski pallon pömpeliin.

PAVE:lla oli ainoastaan yksi vaihtopelaaja, kun Janne Räsänen tuli loukkaantuneena pelanneen Jani Nissisen tilalle 55 minuutin pelin jälkeen. Hyvän ottelun pelannut Jouni Kasurinen sai päähänsä avohaavan kymmenen minuuttia myöhemmin joutuen tikattavaksi.

Näin PAVE taisteli viimeisen 25-minuuttisen yhden miehen vajaalla. Hurja taistelu kuitenkin kannatti, kun Kauppinen käytti taas kerran maalipaikan hyväkseen.

– Kauppinen on puskutilanteissa todella kova luu ja tekee hyvällä prosentilla maaleja, iloitsi Kukkonen.

Jo ennen tasoitusta oli Pasi Hiltusella puolittainen läpiajo, mutta KuFun veskari ehti pallon tielle.

– Seuraavaan otteluun saamme mahdollisesti sairastuvalta pelaajia takaisin, joten jospa loukkaantumiskierre alkaisi hieman helpottaa, sanoi Kukkonen.