Arkistosta vuodelta 2008

PAVEn ensimmäinen ottelu talvipiirisarjassa Kings A-junioreita vastaan päättyi PAVElle iloiseen 8-0 voittoon. Jonne ”Rooney” Räisänen kuritti Kingsiläisiä peräti neljällä tekemällään maalilla. Keltasinisten peli koko joukkueella kulki ajankohtaan nähden yllättävän hyvin.

Pelin ensimmäisen 10 minuuttisen aikana pääsi Kings pari kertaa vaarallisesti PAVEn maalille, mutta PAVEn puolustus järjesti pakkansa paremmin ja näin keltainen joukkue sai pelin haltuunsa. Ensimmäinen maali nähtiin, kun peliä oli pelattu 14 min. Petri Hätinen löysi pitkällä syötöllään linjan taakse liikkuvan Mikko Tervosen, joka taidokkaasti otti pallon haltuun ja sijoitti varmasti ohi maalivahdin. 29 minuutin kohdalla Jonne Räisänen pääsi karvaamaan pallon itselleen ja peli oli näin 2-0. 3-0 maali syntyi 44 minuutilla, kun Riku Venäläinen veivasi pakkia oikealla ja pisti matalan keskityksen maalin eteen, mistä Aleksi Hartikainen survoi pelivälineen pussiin.

Toinen jakso alkoi PAVElla iloisen pelaamisen merkeissä. Palloa pidettiin rauhallisesti omalla joukkueella ja syötöissä oli tarkkuutta. 4-0 maaliin teki esityön Joona Kemppainen, joka ristipallollaan tavoitti Mika Pesosen. Mixu laukoi suoraan ilmasta todella upean osuman. Tätä kelpaa katsella videokoosteelta. Vain kaksi minuuttia edellisestä ja Aku Tuovinen antoi keskialueen vaparin maalille, minne oli noussut Petri Kalanti, joka takaraivolla nyökkäsi pallon maaliin. 61 min kohdalla Jonne Räisänen sai jälleen taisteltua pallon hyökkäysalueella itselleen ja peli oli jo 6-0. Esa Kauppinen alkuun pani 7-0 maalin syöttämällä ristipallon ylös nousseelle Joonas Ristolle. Joonas löysi maalin edestä Räisäsen ja näissä paikoissahan Mane ei erehdy. Pelin viimeinen maali tuli kulmasta ajassa 86 minuuttia. Aku Tuovinen laittoi kulman kaikkien yli taakse, mistä Petri Hätinen jatkoi pallon luukulle suoraan Räisäsen päähän ja peli oli loppulukemissaan 8-0.

PAVEn peli oli iloista ja tehokasta. Lisäksi nähtiin monta hienoa maalia ja lukuisia hyviä yksilösuorituksia. Joukkue pelasi joukkueena läpi ottelun, eikä vaihdot sotkeneet pelin laatua ainakaan huonompaan suuntaan. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua.

PAVE – Kings/A 8–0 (3–0)

PAVEn kokoonpano: Pasi Tenhunen, Joonas Risto, Petri Kalanti, Petri Hätinen, Joona Kemppainen, Riku Venäläinen, Esa Kauppinen, Mikko Tervonen(C), Jarno Laitinen, Aleksi Hartikainen, Jonne Räisänen

Vaihdosta: Mika Pesonen, Jouni Kasurinen, Aku Tuovinen, Niko Piironen, Oskari Vilpponen