Arkistosta vuodelta 2007

PAVEn maalit: Hannu Luttinen, Juha Roth ja Miika Tiihonen

PAVEn kokoonpano: Aleksi Hartikainen, Ville Hakkarainen, Jarmo Kauppinen, Joonas Risto, Vesa Kärkkäinen, Jouni Kasurinen (C), Riku Venäläinen, Mikko Tervonen, Miika Tiihonen, Juha Roth, Hannu Luttinen
Vaihdosta: Marko Kärkkäinen, Tapio Merkkiniemi, Veli-Matti Räihä, Pasi Korhonen, Timo Ryynänen

Lauantaina sai PAVE vieraita Joensuusta, kun paikallinen Palloseura saapui Iisalmen jalkapallohallille. JoPSille on nostettava hattua, sillä heidän bussi hajosi heti lähtötelineisiin Joensuussa, mutta sinnikkäällä yrittämisellä he löysivät toisen bussin, jolla sitten köröttelivät Iisalmeen. Onni onnettomuudessa oli, että alkuperäisen suunnitelman mukaan oli sovittu, että tämä harjoituspeli olisi pelattu kolmen jakson pelinä. Nyt JoPS kyydin mutkistuttua kuitenkin aikamme riitti normaalin mittaiseen peliin. Iso osa joukkueista olisi jättänyt tulematta moisen haverin jälkeen, vaan JoPs tuli paikalle. PELIMIEHIÄ.

Itse peli sitten sujui niinkuin tammikuiset harjoitusottelut joskus tuppaavat sujumaan. Hyviä hyökkäyksiä molemmin puolin ja katastrofaalisia virheitä. Muutamat pelaajat onnistuivat ja toisilla oli pelaaminen vielä pahasti hakusessa.

Pelin alku oli PAVEn, ja 11. minuutin kohdalla Riku Venäläinen löysi hyvällä syötöllään Hannu Luttisen, joka komealla kääntölaukausella vei PAVEn johtoon. Kun peliä oli käyty 18 minuuttia, PAVE pelasi hyökkäyksen oikealta Miika Tiihosen laidan kautta. Mixu pisti pakin kahville, keskitti tarkasti ja etutolpalta jatkoi pallon päällään maaliin Juha Roth.

2-0 tilanteessa PAVE nautti liikaa hyvästä olosta ja vain kaksi minuuttia PAVEn maalista pääsi JoPS kaventamaan kauhean purkupallovirheen jälkeen.

Kun toista jaksoa oli pelattu 3 min, niin jälleen PAVE sähläsi omassa päässään ja JoPS tasoitti ottelun. Toisen jakson 27 minuutilla PAVE vielä kerran nousi pelissä johtoon ja maalia edelsi hyvä hallintajakso. Veli-Matti Räihä löysi syötöllään Miika Tiihosen ja Mixu kruunasi hyvän päivänsä maalilla. Mutta JoPS taisteli ja nousi tasoihin vielä jakson 33 minuutilla. Kun ripariin ei ollut halukkaita PAVElaisia menijöitä, niin JoPS-kärki kiitti ja kuittasi.

PAVE pelasi ottelun ilman kumpaakaan varsinaista maalivahtiaan Pasi Tenhusta tai Juha Ovaskaista, jotka ovat loukkaantuneina. Maalissa pelasi armeijavahvistuksemme Aleksi Hartikainen, joka yleensä pelaa hyökkääjänä, mutta hänellä on junnuvuosiltaan kokemusta myös molarin tontista. Hyvin Allu pelistä suoriutuikin. Pahin takaisku pelissä oli Riku Venäläisen nilkkanyrjähdys, mutta toivotaan, ettei Riku viikkoa tai kahta pitempää huilia tarvitse.

PAVEn joukkueesta parhaiten lauantaina onnistuivat Miika Tiihonen laidallaan, Joonas Risto, joka puolustuksessa ensimmäisellä jaksolla piti kurissa JoPs maalitehtailijan Rauno Harisen, ja Hannu Luttinen, joka alkaa taas pikkuhiljaa lämmetä pelaamaan.