Arkistosta vuodelta 2007

Riverball saapui Joensuusta PAVEn harjoituspeli vieraaksi lauantaina 17.2.2007. Molemmilla joukkueilla oli runsaasti poissaoloja, mutta peli pelattiin ainakin yrityksen ja asenteen puolesta hyvällä otteella. Toki peli vielä molemmilla aika keskeneräistä on mutta muutamia hyviä hyökkäyssommitelmia nähtiin molemmissa päädyissä.

Ensimmäisellä jaksolla ei maaleja nähty mutta muutama vaarallinen tilanne etenkin PAVEn maalin lähistöllä. Syynä ei pelkästään ollut Riverin hyvä hyökkääminen vaan myös PAVEn puolustuksen kimppasekoilut. Maaliin palloa ei kuitenkaan saatu.

Toisella jaksolla kun peliä oli käyty 3 minuuttia sai Miika Tiihonen pallon vasempaan laitaan. Mixu pyöräytti Riverpuolustajan ns. kahville ja keskitti maalille jonne täysin vapaaksi oli unohtunut Hannu Luttinen joka sitten täräyttikin 1-0 osuman.
Vain kuusi minuuttia tuon jälkeen laittoi Riverball pitkän avauksen PAVEn puolustuksen selustaan. PAVEn keskuspuolustajat unohtivat jo junnuajoilla opetetun porrastamisen ja niin Riverballin Oskari Ropponen, joka siirtyi suurella rahalla JoPSista täksi kaudeksi Riverballiin, nosti nätin roikkumaalin.
Hannu Luttinen joka silminnähden nauttii taas pelaamisesta teki kuitenkin illan toisen maalinsa tyylikkäällä kaukolaukauksella kun peliä oli käyty 63 minuuttia.
Lopussa Riverball ymmärrettävästi prässäsi täysillä ja lopulta se tuottikin tulosta. Kolmosen kallein siirto Ropponen rupeaa hankkimaan häneen uhrattuja euroja takaisin sillä Oskari pääsi tasoittamaan pelin vain kaksi minuuttia ennen päätöstä. Tilannetta edesauttoi PAVEn puolustuksen väsyneenä synnyttämä paniikki,kohellus ja sählääminen mutta maali kuin maali ja niin peli päättyi tasan 2-2.

PAVEsta lauantaina esiintyi edukseen tietysti maalintekijä hannu Luttinen mutta myös keskikentällä uurastaneet Riku Venäläinen, Esa Kauppinen ja Miika Tiihonen pelasivat kelpo pelin. Pasi Tenhunen maalissa otti muutaman uskomattoman pallon kiinni.

Riveristä on mainittava erityisesti joukkueenjohtaja JAKE joka lahjoitti ennen peliä Riverball pipon PAVEn valmentajalle Jussi Kukkoselle. Ehdottomasti koko pelin paras suoritus. Kiitos Jake. Pipo tulee sovittuun käyttöön. Vastalahja tulossa mikäli saamme jo suunnitellut kaulahuivit tehtyä tälle keväälle.