Arkistosta vuodelta 2014

PAVE hävisi maanantaina Kuopiossa Savon Sanomat Areeenalla pelatun talvipiirisarjan finaalin MPR:ää vastaan suurilukuisesti 1–8 (1–3).

MPR siirtyi johtoon 4. minuutilla, mutta siipirikkoisena reissuun lähtenyt PAVE kampesi pelin tasoihin 21. minuutilla, kun Samuli Laitinen puski rajaheiton jälkitilanteesta maalin edustalta pallon verkkoon. Pian kuitenkin asetelmat muuttuivat merkitsevästi, kun tuomari ohjasi maalivahti Petri Ekholmin punaisen kortin saattelemana suihkun puolelle 26. minuutilla PAVE-vahdin kaadettua läpiajoon karanneen hyökkääjän; seurauksena rangaistuspotku ja kenttäpelaaja maalivahdiksi.

Osuttuaan pilkulta MPR osui vielä kerran ennen taukoa ja tilanne tauolla oli siten 1–3. Toisella jaksolla ottelun ratkettua vastustaja sai runsaasti lisää maalipaikkoja ja lukemat venähtivät suuriksi. Ahkerimmin verkkoa heilutti MPR:n Pele Koljonen kolmella maalillaan.

Ottelussa ei jäänyt mitään epäselvyyttä paremmuudesta, ja alivoimaisena pelannut PAVE kävi lähinnä puolustustaistelua.

Joukkueet kohtaavat uudestaan jo viikon kuluttua Iisalmessa, kun Regions' Cupin ottelu tahkotaan Kankaan liikuntapuistossa maanantaina 28.4. klo 19.

PAVE - MPR 1-8 (1-3)