Arkistosta vuodelta 2015

PAVE palasi yli vuoden tauon jälkeen Sankariniemen stadionille keskiviikkona, tällä kertaa vierasjoukkueena. Paikallispelissä kaatui yhdistelmäjoukkue PK-37/KiuPa maalein 0-3 (0-2).

Rataremontin viivästyminen siirsi kaksi PAVEn kotiottelua pois Sankkurilta, mutta nyt viimein päästiin kotoisalle kentälle, joka olikin hienossa kunnossa.

Alussa keltaisten peli haki vähän uomiaan. Hyökkäykset jäivät ilman laukauksia, kun taas toisessa päässä vastustaja päätti omansa pariin maalilaukaukseen, jotka maalissa tällä kertaa pelannut Aleksi Hartikainen poimi helposti. Keskikenttämies esiintyi edukseen taas veräjän vartijana, kun varsinaiset maalivahdit olivat vammojen ja muiden esteiden vuoksi ottelusta sivussa.

PAVE meni johtoon 12. minuutilla Jari Leinosen maalilla. Tarkka sijoitus vapaapotkusta noin 20 metrin etäisyydeltä meni muurin vierestä alanurkkaan.

Kymmenen minuutin kuluttua Onni Ikonen vei vierailijat 2-0-johtoon. Kari Huttunen antoi keskikentältä pystyyn syötön Simo Rothille, joka karkasi laidalta puolustujan ohi ja laukoi. Maalivahti torjui vedon ilmaan, mistä Ikonen puski paluupallon sitten maaliin 5-rajalta.

Maalien jälkeen PAVE jatkoi hallitsevampana. Paras tilanne oli läpiajo, jonka kuitenkin vastustajan maalivahti torjui. Hyökkäyksiä saatiin hyvin, mutta murtautumiset tekopaikkoihin jäivät puuttumaan.

Toisella jaksolla vastustaja pysyi mukana pelissä, kun keltapaidat hallitsivat palloa, mutta kolmatta osumaa ei saatu paikoista sisään. PK-37/KiuPan mahdollisuudet olivat muutamassa vapaapotkussa sekä parissa kaukovedossa, joista ei kuitenkaan seurannut mainittavaa.

PAVEn maalinteko onnistui vihdoin loppuhetkillä, kun Petri Kalanti syötti linjan yli Rothin irti puolustukselta ja kärkimies tsippasi hallitusti pallon yli vastaan tulleen maalivahdin.

Peli oli tasaisempi kuin kevään kohtaaminen Kankaan liikuntapuistossa, mutta lopulta PAVE oli taas maalien verran parempi. Yleisöä oli paikan päällä jälleen ilahduttavan runsaasti.

Seuraava ottelu on myös Sankkurilla. Lauantaina 8.8. vastukseksi saapuu Lehmon Pallo. Tuolloin yleisöä palvelee myös kioski.