Arkistosta vuodelta 2009

kuva

PAVE jatkoi sarjaottelujaan keskiviikkona vieraspelillä Varkaudessa. Joukkue koki kauden avaustappion, kun Repokankaalla pelattu ottelu päättyi Warkaus JK:n reservien voittoon lukemin 2–0 (1–0).

Molemmat joukkueet pelasivat edelliskaudella vielä Kolmosessa. Varkautelaisten joukkue vaikuttaa kuitenkin säilyneen edelliskaudesta vähemmin muutoksin kuin PAVE. Vastustaja oli saanut otteluun muutaman miehen mukaan myös edustusmiehistöstään.

Keltainen joukkue lähti otteluun puolustusvoittoisella taktiikalla ja antoi kotijoukkueen hallita palloa. Warkaus JK/2 saikin pidettyä palloa, mutta selviä maalipaikkoja ei avausjaksolla ollut monta.

Myös PAVElla oli omat paikkansa tehdä ensimmäinen maali. Mm. Samuli Laitinen pääsi yrittämään maalia, mutta kuti 16-rajalta meni alanurkasta ohi.

PAVEn puolustuspeli toimi hyvin aina 42. minuutille saakka, jolloin Warkaus JK/2 sai pallon maaliin.

PAVEn puolustaja yritti potkaista pitkää avauspalloa takaisin Warkaus JK/2:n alueelle, mutta potku jäi puolitiehen ja pallo meni suoraan jalkaan varkautelaispelaajalle, joka sitten syötti läpiajoon joukkuetoverinsa. Teemu Sutinen nosti pallon maaliin yli vastaan tulleen Aleksi Hartikaisen.

Pian maalin jälkeen Jaakko Isohannilla oli mahdollisuus tasoittaa peli, kun hän nousi oikealta laidalta. Laukaus suuntautui vähän ohi takanurkasta ja tauolle mentiin 1–0-lukemissa.

Toinen jakso oli hyvin samankaltainen kuin ensimmäinenkin; PAVE keskittyi puolustamaan ja iskemään vastahyökkäyksillä.

PAVEn paras maalipaikka oli Antti Kauppisella, joka pääsi ampumaan puolittaisen läpiajonsa päätteeksi noin 16-rajalta. ”Huonomman” jalan laukaus kuitenkin pysähtyi WJK-maalivahdin torjuntaan.

Pelin loppua kohti varkautelaiset alkoivat saada yhä enemmän tilanteita hyökkäyksistään, mutta Aleksi Hartikainen torjui harvat maalia kohti suuntautuneet laukaukset.

Ottelu ratkesi lopullisesti Warkaus JK/2:n toiseen maaliin 85. minuutilla. Vasemmalta laidalta annettu vapaapotku oli jo pomppia ohi maalin oikealta puolelta, kunnes Vesa Tyrväinen tyrkkäsi pallon lähes päätyrajalta maaliin. Tilanteessa PAVElle sattui paha merkkausvirhe.

Kotijoukkue sai voittonsa ansaitusti. PAVEn peli toimi muuten hyvin, mutta omat maalitilanteet jäivät hyödyntämättä.

Keltaisten seuraava ottelu pelataan Iisalmessa Kangaslammilla lauantaina 23.5. klo 16.

Warkaus JK/2 - PAVE 2-0 (1-0)

1-0 42min Warkaus JK/2
2-0 85min Warkaus JK/2

PAVEn kokoonpano: Aleksi Hartikainen (mv), Ville Hakkarainen (V 51min), Petteri Hiltunen, Henry Luimula (V 80min), Jari Leinonen, Timo Ryynänen, Jussi Antikainen, Samuli Laitinen, Jaakko Isohanni, Antti Kauppinen, Aku Tuovinen (C)

Vaihdosta: Janne Räsänen, Marko Kärkkäinen