Arkistosta vuodelta 2008

PAVE voitti nihkeästä toisesta jaksosta huolimatta LehPan 5–2.

Ensimmäisellä jaksolla alun sähellyksen jälkeen PAVE otti otteen haltuun ja teki neljä maalia. Maaleja olisi voinut tulla vähintään tuplaten enemmän, sillä niin monta avopaikkaa keltainen joukkue hukkasi.

Marko Kurikka teki 1–0 5 minuutin kohdalla, kun hän seurasi hyvin pelatun tilanteen loppuun. Sama mies oli asialla, kun peliä oli käyty 17 minuuttia. Kurikka otti puolustajalta namun pois ja pisti maaliin. Pari minuuttia tuosta ja Kurikka pelattiin avopaikkaan, mutta tämän päivän maalisaldo oli jo kasassa, ja mies epäonnistui paikassaan. Riku Venäläisen tekemän 3–0 -maalin Kurikka pohjusti hyvällä syötöllä. Jakson lopulla vielä Aku Tuovinen tälläsi puolustuksen laittaman purkupallon kuudentoista takaa maaliin.

Toisella jaksolla PAVEn peli alkoi hyvin. Kun 12 minuuttia oli pelattu, Aleksi Hartikainen teki tilanteeksi 5–0. Sitten tapahtui virhe alakerrassa ja Tapio Merkkiniemi joutui rikkomaan LehPan hyökkääjää. Merkkiniemelle punainen ja pallo pilkulle, josta LehPa kavensi tilanteeksi 5–1. Vielä tähänkään ei PAVEn peli loppunut vaikkakin minuutti minuutilta hiipui huonommaksi mitä pitemmälle peli eteni. Kuitenkin vielä muutama paikka saatiin luotua, mutta pallo ei mennyt maaliin. Jakson 35. minuutilla LehPa sai pelattua pallon PAVEn 16-rajan sisälle ja nyt vuorostaan Mikko Tervonen rikkoi. Taas pallo pilkulle ja loppulukemiksi 5–2.

PAVEn joukkue vetäytyy nyt hiihtolomalle. Hallipelit on pelattu tälle talvelle ja tuloksena hallista 7 voittoa ja 1 tappio.

PAVE–LehPa 5–2 (4–0)

PAVEn kokoonpano: Pasi Tenhunen (mv), Jarno Laitinen, Mikko Tervonen (C), Jouni Kasurinen, Joona Kemppainen, Aleksi Hartikainen, Riku Venäläinen, Mika Pesonen, Joonas Risto, Aku Tuovinen, Marko Kurikka

Vaihdosta: Niko Piironen (mv), Oskari Vilpponen, Toni Heiskanen, Henry Luimula, Tapio Merkkiniemi, Heikki Korkalainen