Arkistosta vuodelta 2009

PAVE

PAVEn edustusjoukkueen syyskierros alkoi tappiolla torstaina Kuopiossa. Kotijoukkue Manhattan Project otti täydet pisteet Puijon stadionin nurmella lukemin 3–0 (0–0).

Numeroista huolimatta ottelu oli hyvin tasainen ja maalitilanteet olivat harvassa. MPR käytti kuitenkin harvat tilanteensa paremmin.

Ensimmäisellä puoliajalla kummallakin oli yksi selvä paikka avausmaaliin.

Ensin PAVEn Jani Sutisen nosto meni vähän ohi MPR:n maalista. Myöhemmin jaksolla MPR:n pelaajan kaukolaukaus muutti kimpoillen suuntaa, mutta Aleksi Hartikainen nappasi pallon syliinsä.

Tasaisena peli jatkui myös toisella puoliajalla. Kummankin joukkueen puolustus pelasi tarpeeksi hyvin, ettei kunnon maalipaikkoja saati laukauksia kohti maalia syntynyt.

Ottelun avausmaali tuli sitten yllättäen noin tunnin pelin jälkeen.

MPR sai sivurajaheiton aivan kulmalipun läheltä. Kuopiolaispeluri jäi ilman vartiointia maalin edustalle ja pääsi vapaasti tuikkaamaan pallon maaliin rajaheitosta.

Vastustajan yllättävän maalin jälkeen PAVE muutti ryhmityksen hyökkäysvoittoisemmaksi hakiessaan tasoitusta. Muutos ei tuottanut tulosta, sillä tasoituksen sijaan kotijoukkue takoi nopeasti vielä kaksi maalia lisää.

Kumpikin maali syntyi 16-alueelta, kun MPR-pelaaja sai tilaa ja aikaa sijoittaa pallon maalin nurkkaan.

Molemmat maalit alustettiin huolimattomalla pelillä ja pallon menetyksillä omassa puolustuspäässä.

Lopussa PAVElla oli mahdollisuus kaunistella numeroita, mutta Henry Luimulan kurotus keskityspalloon maalin edestä suuntautui yli maalin.

Seuraavana on vuorossa kesän toinen paikallispeli PK-37:n kakkosmiehistöä vastaan. Ottelu pelataan torstaina 23.7. klo 19 alkaen Sankariniemellä.

MPR - PAVE 3-0 (0-0)

PAVEn kokoonpano: Aleksi Hartikainen (mv), Ville Hakkarainen, Henry Luimula, Antti Kauppinen, Kari-Pekka Hyvärinen, Timo Ryynänen, Jari Leinonen, Jari Ollikainen, Jani Sutinen, Samuli Laitinen, Aku Tuovinen (C)

Vaihdosta: Jussi Antikainen, Jaakko Isohanni