Arkistosta vuodelta 2015

PAVEn talvisarja jatkui kotiottelulla ToU:ta vastaan lauantaina Iisalmen hallissa.

Kotijoukkue onnistui taas maalinteossa heti alussa, kun maalihanan auki saanut Oskari Mustonen tuikkasi toisella peliminuutilla maalinedushässäkästä Simo Rothin keskityspallon maaliin.

Vastustaja tuli kuitenkin pian tasoihin, kun kahdeksannella minuutilla pallo oli vapaapotkusta PAVEn maalissa. ToU meni sitten 2–1-johtoon avausjakson puolivälissä, kun pitkä rajaheitto maalinedustalle tuotti maalipuskun.

Toisen jakson ainoa maali kirjattiin myös vierasjoukkueelle, kun päätyrajaväännön jälkeen ToU-pelaajan keskityspallo kimposi PAVEn puolustuksen jaloista maaliin. Näinpä vierailija vei siis voiton mukanaan maalein 1–3 (1–2).

Kuten viikkoa aiemminkin, jälleen jouduttiin PAVEn päädyssä vaihtamaan maalivahti kenttäpelaajaan kesken ottelun. Tällä kertaa Eetu Lähderinne loukkasi jalkansa jo avausjaksolla ja siitä eteenpäin torjuntatöistä vastasi Aleksi Hartikainen – onneksi jälleen tuuraajakin oli huippuluokkaa.

Talvisarja jatkuu keltapaidoilta taas viikon kuluttua, jolloin päätöskoitoksessa vastassa on ToU/A.

PAVE - ToU 1-3 (1-2)

1-0 2min Mustonen